Jump to content

windows 7 areo not working


Recommended Posts

i instaled avg virus remover and after doing some stuff with that program for exemple pc preformence check and now i am stuck in windows classic theme all other options are grayed out.

when i try to start it from themes it says error 1075 objeckt is marked for deletion

Edited by solo
Link to post
Share on other sites

Try to doing a system restore back to a point before you installed the last changes

 

Doh, was typing had to walk away and didn't see your reply first :)

Link to post
Share on other sites

i am afraid to do that becuse i had a virus a while back and i am afraid it will return if i do that is ther any other way?

Link to post
Share on other sites

i am afraid to do that becuse i had a virus a while back and i am afraid it will return if i do that is ther any other way?

The virus should not be there if it is removed. The system restore strictly restores the OS files and configurations, and nothing else.

Edited by Twinkie
Link to post
Share on other sites

let's hope you are right

 

edit i can't go back any futher than yesterday and i have been stuck with this for atlest 2 days

Edited by solo
Link to post
Share on other sites

Try disabling Aero entirely.

 

All Aero is is eye-candy. without it your PC will run better.

Link to post
Share on other sites

it is back i don't know what i did but it is back to normal

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...