Jump to content
Sign in to follow this  
PerceptionMedia

Error Message - Login [Please Help]

Recommended Posts

When I start up the launcher, everything is fine, except my ID is greyed out and I can't change it.

 

When I load the game, I get the starting load screen but shortly after that I get this error

 

 -Click for Image-

 

I don't know what it means, but it doesn't allow me to go past that screen and when it closes, it usually restarts the launcher. However this only seems to happen if I press the Red button or hit Enter, not if I press the blue button (From my experience).

 

I would greatly appreciate some help as I am terrible at troubleshooting and don't read Japanese. Thank you in advance.

Share this post


Link to post
Share on other sites

This is simply the "you don't live in Japan" message.

 

If you aren't using a VPN, you need to.

If you are using a VPN and connected to a Japanese server, it isn't set up correctly.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I guess this is a good place to ask, as I also have an error message when logging in. any help translating is appreciated!

 

http://s1039.photobucket.com/user/minwin12/media/error_zpsiarres8j.jpg.html?sort=3&o=0

 

 

That message is warning you that you don't have version 2 installed and won't be able to play any contents that require it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

I guess this is a good place to ask, as I also have an error message when logging in. any help translating is appreciated!

 

http://s1039.photobucket.com/user/minwin12/media/error_zpsiarres8j.jpg.html?sort=3&o=0

 

 

That message is warning you that you don't have version 2 installed and won't be able to play any contents that require it.

 

Thank you. It still hasn't solved my issue yet and i've been trying to figure it out. In the process, I've come upon some more messages.

 

http://s1039.photobucket.com/user/minwin12/media/error2_zpsyjihzden.jpg.html?sort=3&o=2

 

http://s1039.photobucket.com/user/minwin12/media/error3_zps4agk20ro.jpg.html?sort=3&o=1

 

http://s1039.photobucket.com/user/minwin12/media/error4_zpss8qxlj9f.jpg.html?sort=3&o=0

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have resolved this for him.  The guest button was selected.  The solution was to de-select guest and choose the top radio button before accessing offline mode.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...