Jump to content

Can't post -at all-.


Recommended Posts

What gives? Even if this works, I can't post normal replies or even shouts. O_o


EDIT : OK. I'm using Chrome Desktop on BOTH my PC and laptop, and it plain does not let me make quick replies or shouts. I thought I had gotten banned or something. I'm going to try changing the forum theme and see if it works. I used the full editor to make the edit.

 

EDIT2: OK, the other forum theme has the same problem. Will try on Firefox later.

Edited by Mattcraft
Link to post
Share on other sites

Full editor works fine the quick editor seems broken for now.


Testing! Testing! Testing!
Testing! Testing! Testing!

 

Edit: The only theme not having problems is the mobile theme.

Edited by ethanej
Link to post
Share on other sites

Mobile seems to be the only working theme. It's the only way I was able to post in my recent thread/the latest two posts in it. WHAT IS GOING ON?!

Link to post
Share on other sites

Test

 

Edit: Ok, full editor seems to work if you want to post something on Internet Explorer.  Someone should test the full editor on Firefox and Chrome and see how that works.

 

Edit 2: We also can't seem to create new status updates for ourselves here on the Den either.  Eep.

Edited by YangustheLegendaryBandit
Link to post
Share on other sites

I had no problem creating a status update. :butbut: Weird.

 

Edit: I can't reply to status updates. It seems whatever is going on has to do with the ajax/server interaction. Stuff using the normal post method seems to be fine, but something isn't happening with the javascript and server. I'm not really up on AJAX, but my guess is that something's gone awry with the server and it's not responding like it's suppose to.

Edited by Faolan
Link to post
Share on other sites

Test from quick post


Not sure what is going on, i just used quick reply and updated my status

Link to post
Share on other sites

Testing after clearing the cache from the start of time.

 

Edit: clearing the cache seems to have worked. Though it could also be that the editor started working again and could stop working sometime later.

Edited by ethanej
Link to post
Share on other sites

Testing quick reply.

 

Edit: Well, that seemed to work.

Edited by YangustheLegendaryBandit
Link to post
Share on other sites

Uploading still seems to be broken though

Link to post
Share on other sites

Boogie doobie.

Link to post
Share on other sites

Uploading should now be fixed

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...