Jump to content
Sign in to follow this  
Alextachiba

The won't work well in Firefox

Recommended Posts

Like the topic says,suddenly I start having problems using Firefox with the page, like can't sign it because the page won't load or simply won't show me the proper "user name" and "password" page and with Internet Explorer don't do that kind of bugs

Share this post


Link to post
Share on other sites

Which version of Firefox are you using? Have you cleaned Firefox's cache to see if the problem goes away?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I use the latest version of FireFox and have absolutely no problems on this site. Probably something on your end.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Could be a plug in you have. Try running the browser in safe mode to see if that helps.

Go to Help and then "Restart with addons Disabled" and try again.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yeah, I have been on the beta channel at work and the normal channel at home and haven't any issues with Firefox.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...